set 001

H&B Bouw... precies!

Accuraat, grondig en punctueel,  dat is H&B Bouw precies. Dit moderne, servicegerichte aannemersbedrijf heeft zich gespecialiseerd in de realisatie van luxe woningbouw en verbouwingen. Ook projectontwikkeling, aanbouw- en onderhoudswerkzaamheden, utiliteitsbouw en renovatie van bijzondere gebouwen zijn zaken waar H&B Bouw goed in thuis is.

Het hart van de zaak wordt gevormd door Jos van Hoekelen en Harry Bakker. Twee gedreven vakmensen die hun kennis, kunde en ervaring dagelijks inzetten voor het behalen van een optimaal resultaat voor de opdrachtgever. Hierbij kunnen zij rekenen op een hecht team medewerkers en een selecte groep vakbekwame, betrouwbare onderaannemers.
 

H&B Bouw... precies, ook voor uw project!

Vele particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen hebben de meerwaarde van H&B Bouw ontdekt. Overweegt u nieuwbouw, aanbouw of heeft u een andere specifieke bouwwens, neem contact op met H&B Bouw. In een eerste oriënterend gesprek krijgt u direct duidelijkheid over onze precisie in werkwijze, aanpak, offerten, planning en oplevering. U zult zien, H&B Bouw is precies de aannemer die u zoekt.