set 001

H&B Bouw, leerbedrijf en werkgever

H&B Bouw is naast een hoogwaardig bouwbedrijf ook een erkend leerbedrijf. Studenten met de studierichting Bouwkunde kunnen hier op verschillende manieren hun stageperiode invullen. Met die intensieve stagebegeleiding krijgt de stagiaire precies die onontbeerlijke praktijkervaring mee die hij of zij nodig heeft. Dat dit werkt blijkt wel uit het feit dat een aantal van deze goed opgeleide vakmensen al jaren een vast dienstverband hebben bij H&B Bouw.
 

H&B Bouw, als je voor precies kiest!

H&B Bouw bouwt op vakmanschap. Geen bouwproject is gelijk en geen dag hetzelfde. Juist dat maakt het werken bij H&B Bouw afwisselend en aantrekkelijk. Temeer daar de mensen van H&B Bouw als team prima samenwerken, de lijnen er kort zijn en het werk blijvend uitdagend is.

Ben jij precies, houd je van aanpakken, zorgvuldig werken en net dat beetje extra aandacht geven aan jouw project? Met die instelling ben jij precies wat H&B Bouw zoekt. 
Met een vakgerichte opleiding kun je als voorman/timmerman of als timmerman direct aan de slag. Timmeren aan je toekomst zogezegd, want bij H&B Bouw kun je rekenen op een uitstekend salaris, prettige secondaire voorwaarden en meer. 

Timmer aan je toekomst bij H&B Bouw.

Open sollicitaties met motivatie en cv graag zenden aan de heer Jos van Hoekelen, Rijksstraatweg 50, 2171 AM Sassenheim. Of per mail aan jos@hbbouw.nl.