set 001

Het hart van H&B Bouw

Harry Bakker is uw eerste contact en degene die u te allen tijde met raad en daad terzijde staat. Hij weet hoe belangrijk en ingrijpend een verbouwing of de bouw van uw woning, bedrijfspand kan zijn. Hij bespreekt met u uw wensen en mogelijkheden en verstrekt u snel en vakkundig een passende prijsopgave. Zijn telefoonnummer is 0252 211 382, doorkiesnummer 6.

Jos van Hoekelen is de bouwkundige man. Hij neemt het hele project niet alleen uitvoerig bouwkundig door, hij zorgt er ook voor dat de kwaliteit continu en zorgvuldig bewaakt wordt. Met zijn team, de bouwkundig tekenaar en de projectleider/werkvoorbereider, wordt het hele project tot in de kleinste details uitgeplozen en begeleid. Hij is bereikbaar op 0252 211 382, doorkiesnummer 7.
 

H&B Bouw werkt... met BouwGarant en Woningborg

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw. Het periodiek toetsen op onder meer kwaliteit en betrouwbaarheid geeft u een zekerheid met garanties. Want H&B Bouw voldoet ruim aan de strenge eisen. Werken met H&B Bouw is dus werken met de vakman, die precies te werk gaat en aandacht heeft voor detail en kwalitatief hoogwaardige afwerking. Voor u een hele zekerheid.

Het Woningborg waarborgcertificaat is bedoeld om de kwaliteit van nieuwbouw koopwoningen te stimuleren en te reguleren. En om het vertrouwen tussen kopers van nieuwbouwwoningen en bouwondernemers te bevorderen. Aankopen met Woningborg-garantie geeft de koper zekerheid over de kwaliteit van het woningbouwplan en van een betrouwbaar bouwbedrijf. Uiteraard werkt H&B Bouw met deze garantie. H&B Bouw... precies en zeker!